Spring naar inhoud
Banner meld jouw duurzame acties

Samen CO₂ besparen in Velsen – Hoe doe ik mee?

In Nederland is afgesproken dat we vóór 2030 55% minder CO₂ uitstoten ten opzichte van 1990. Dit doen we om de opwarming van de aarde te beperken. Hier moet de gemeente mee aan de slag, maar ook bedrijven, organisaties en inwoners. Met Duurzaam Velsen – goed bezig! willen we laten zien welke goede initiatieven er allemaal zijn in Velsen. Want er gebeurt al verrassend veel! En door deze initiatieven te delen, en anderen te inspireren, kan er nog veel meer. 

Laten we in Velsen het goede voorbeeld geven!

Wat kan ik doen?

Er zijn heel veel manieren om je CO₂-uitstoot omlaag te brengen. Hieronder staan de zes categorieën waarmee je op velsengoedbezig.nl een boom kunt verdienen!

Bedrijven en organisaties kunnen bovenstaande maatregelen ook voor hun bedrijf uitvoeren. GreenBiz IJmond kan helpen met oplossingen voor energiegebruik en afval. IJmond Bereikbaar kan helpen met het verduurzamen van de reisbewegingen binnen je bedrijf. Benieuwd wat voor regelgeving er geldt op het gebied van duurzaamheid? RVO geeft advies op maat

Heb jij één van bovenstaande maatregelen uitgevoerd? Meld je initiatief snel aan via de blauwe knop rechtsboven! Want voor elk initiatief planten wij een boom. En die bomen zorgen er weer voor dat we CO₂-uitstoot compenseren!

Hulp nodig?

Weet je niet waar je moet beginnen? Energiek Velsen en Duurzaam bouwloket kunnen je helpen met advies. Vergeet ook niet te kijken of er voor jouw duurzame maatregel misschien subsidie beschikbaar is. 

Login om verder te gaan
refresh

Cancel